Evrendezo_mockup
ÉVLEZÁRÓ / ÉVTERVEZŐ

#bucsuzom2023hello2024

Ismét elrepült egy év! Egy izgalmas, váratlan fordulatokkal tarkított és olykor bizonytalan évet tudhatunk magunk mögött és épp úgy, ahogy egy évvel ezelőtt, most is bizakodva tekintünk az előttünk álló évre. Legyen a 2024-as éved boldogságban és sikerekben gazdag, és pont olyan, amilyet szeretnél!

Egy új év kezdetén úgy gondolom nagyon fontos, hogy méltóképpen lezárjuk a mögöttünk hagyott évet, levonjuk a megfelelő tanulságokat és tiszta lappal vágjunk bele a tervezésbe.

Ebben nyújt segítséget az évlezáró-évtervező kis füzet, amely a benne található kérdések által segít téged a visszatekintésben és az előretervezésben.

Töltsd le az Évrendező füzetet digitális vagy nyomtatható változatban, és oszd meg barátaiddal is! #bucsuzom2023hello2024


Digitális verzió 
Letöltés
A kitöltéshez szükséges program:
Adobe Acrobat Reader vagy DC
Nyomtatható változat
Letöltés
Nyomtatási javaslat: Nyomtasd A4-es papírra színesben vagy fekete fehérben kétoldalas nyomtatási módban (rövid oldal mentén). A kinyomtatott lapokat a nyomtatási sorrend szerint tedd egymásra és hajtsd ketté, így egy A5 méretű kis füzetet kapsz, amit kedved szerint összetűzhetsz vagy spiráloztathatod.

Az évrendező füzet dizájnját készítette:
HRD Graphics -
Portfolió


Ha bármilyen kérdés merülne fel keress nyugodtan facebook oldalamon, instagramon vagy emailben: info@bereczkitamara-lifecoach.hu