ÉVLEZÁRÓ / ÉVTERVEZŐ

#bucsuzom2020hello2021

A 2020-as év minden szempontból más volt, mint amire még január 1-én számítottunk. A terveinket és az életünket fenekestül felfordította a még jelenleg is tartó vírushelyzet. Csak bízni tudunk abban, hogy a 2021 ennél egy sokkal szabadabb, könnyedebb év lesz, de az hogy boldogabbak és sikeresebbek leszünk-e jövőre az leginkább tőlünk függ.

Egy új év kezdetén úgy gondolom, hogy nagyon fontos, hogy méltóképpen lezárjuk a mögöttünk hagyott évet, levonjuk a megfelelő tanulságokat és tiszta lappal vágjunk bele a tervezésbe.

Ebben nyújt segítséget az évlezáró-évtervező kis füzet, amely a benne található kérdések által segít téged a visszatekintésben és az előretervezésben.

Töltsd le az Évrendező füzetet digitális vagy nyomtatható változatban, és oszd meg barátaiddal is! #bucsuzom2020hello2021

Digitális verzió 
Letöltés
A kitöltéshez szükséges program:
Adobe Acrobat Reader vagy DC
Nyomtatható változat
Letöltés
Nyomtatási javaslat: Nyomtasd A4-es papírra színesben vagy fekete fehérben kétoldalas nyomtatási módban (rövid oldal mentén). A kinyomtatott lapokat a nyomtatási sorrend szerint tedd egymásra és hajtsd ketté, így egy A5 méretű kis füzetet kapsz, amit kedved szerint összetűzhetsz vagy spiráloztathatod.

Az évrendező füzet dizájnját készítette:
HRD Graphics -
Portfolió


Ha bármilyen kérdés merülne fel keress nyugodtan facebook oldalamon, instagramon vagy emailben: info@bereczkitamara-lifecoach.hu